Fondata in anul 2006, Tricad SRL este o firmă membră a Copului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, ce ofera servicii de organizarea şi ţinerea contabilităţii firmelor mici și mijlocii.

Domeniile de activitate ale clienților noștri sunt diverse: comerț, agricultură, imobiliare (inclusiv terenuri agricole), comerţ cu cereale, distributie, transporturi, productie, construcții, media, medicina alternativă.

Serviciile echipei Tricad se realizează în baza unui contract guvernat de o clauză de confidenţialitate ce se aplică ambelor părţi. Avem certitudinea că experiența profesională câștigată în cei 10 ani de activitate ne permit să apreciem necesitățile societății clientului în materia contabilă sau de management, să realiazăm o cunoaștere globală a activității și domeniului în care activează, să determinăm modalitatea de organizare administrativă și contabilă a acestuia dar și a relației clientului cu echipa Tricad, astfel încât să vă putem oferi o fructuoasă colaborare.